GRK VARAŽDIN 1930

Foto - Održana Izborna Skupština GRK Varaždin 1930

Objavljeno: 17.08.2022. 19:54

Zadnja izmjena: 17.08.2022. 20:09

GRK Varaždin 1930 održao je danas Izbornu Skupštinu na kojoj je izabrao novo – staro vodstvo kluba.

Za predsjednika je ponovo izabran Goran Hlevnjak, a za dopredsjednike Alen Milak, Romano Puček i Matija Borščak. U Upravnom odboru kluba uz njih su i Dražen Divjak, Alen Kišić, Rajko Baroš, Krešimir Čop, Miroslav Huđek, Marijan Taći, Dario Brozd, Nenad Kovačić, Martin Dvorski, Tea Nešić, Miljenko Topličanec. U Nadzornom odboru su Rajko Roža, Zvonko Šanjek i Alen Fošnar.

Skupštinu je vodio dopredsjednik Romano Puček, koji je istaknuo kako je klub pozitivno poslovao u prošloj godini.

- Na Skupštini su jednoglasno usvojena financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora. U prošloj godini smo poslovali s plusom, što je nama vrlo bitno. Sportski rezultat nije izostao, igrali smo Ligu za prvaka. Obavljeni su izbori, uglavnom je vodstvo kluba ostalo u istom sastavu, od novih imena to je dopredsjednik Borščak i posebno smo ponosni da imami i jednu članicu Upravnog odbora Teu Nešić, naglasio je Puček.  

Isti ciljevi 

Zacrtani sportski ciljevi ostaju isti, a to su da ekipa bude sastavljena od većinom domaćih igrača, te da se uđe u Ligu za prvaka.

- Ekipa je spoj mladosti i iskustva. Velikom većinom su to Varaždinci i trudimo da se da oni koji dođu sa strane budu karakterni dečki koji će se uklopiti u našu momčad, dodao je Puček.

GRK Varaždin 1930 natjecat će se u Ligi A Paket24 Premijer lige u kojoj će biti i sljedeći klubovi: RK Nexe, RK Gorica, RK Dubrava, RK Zamet, RK Rudar, RK Ribola Kaštela i RK Metković-Mehanika.

Liga će početi 10. i 11. rujna, a GRK Varaždin 1930 u 1. kolu bit će domaćin te će ugostiti ekipu RK Rudar.  

Komentari