jaki o obje konkurencije

FOTO: OPET U BORBI ZA VRH Varaždinski STK Starr uspješan i u muškom i u ženskom stolnom tenisu

Objavljeno: 19.11.2017. 14:07

Zadnja izmjena: 19.11.2017. 14:08

Da STK Starr ima odlične ekipe koje konkuriraju za prvenstveni vrh i u muškoj i u ženskoj konkurenciji pokazali su i susreti posljednjeg kola u kojima su oba tima ostvarili uvjerljive pobjede.

Ženska ekipa STK Starra natječe se u 1 Hrvatskoj ligi Istok i na oba svoja gostovanja u Bjelovaru i Koprivnici ostvarile su pobjede od 4:1. Osobito je ključna igračica Janja Matijašec koja je u svim mečevima ostvarila pobjede - 4 u pojedinačnoj konkurenciji i 2 u igri parova. Tako Starrovke ostaju neporažene i 2. prosinca borit će se na domaćem terenu za naslov jesenskih prvakinje 1 HL Istok.

Također s 4:1 slavila je i muška ekipa Starra je slavila u 7. kolu HEP Superlige - u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin pobijedili su ekipu STK Obrtnička škola Slavonski Brod. Najbolji igrač Varaždinaca Zeng Jia odnio je 2 pobjede u pojedinačnim susretima i jednu u paru s Ronaldom Ređepom - koji je uz to dobio i 1 pojedinačni susret. S ovom pobjedom STK Starr nalazi se na 2. mjestu Superlige, sa samo bodom zaostatka za prošlogodišnjim prvakom STK Libertas Marinkolor Dubrovnik. Pred Varaždincima je sljedeći okršaj ovoga petka - u osmini finala ETTU Cupa dočekuju slavni praški El Nino. Meč u sportskoj dvorani Graberje započinje u 17.30.

 

 

 

Komentari