čestitke

Foto - Ovo su najsportaši Grada Novog Marofa, dodijeljena su im priznanja

Na redovnoj sjednici održanoj 12.veljače Izvršni odbor donio je odluku o dodjeli priznanja ZŠU Novi Marof za 2023. godinu...
Objavljeno: 28.02.2024. 21:07

Zadnja izmjena: 28.02.2024. 21:09

Foto: Boris Matijašec/Lidija Filipović

Večeras je u Novom Marofu na skupštini Zajednice športskih udruga održano potpisivanje Ugovora o sufinanciranju projekata i programa s klubovima, kao i proglašenje najboljih sportaša, klubova i sportskih djelatnika za 2023. godinu.

Naime, na redovnoj sjednici održanoj 12.veljače Izvršni odbor donio je odluku o dodjeli priznanja ZŠU Novi Marof za 2023. godinu - najuspješniji sportaš je tako Josip Meštrić (Biciklistički klub Maraton), najuspješnija sportašica je Nika Žugec (Grebengradski streličari), dok je najuspješnija ekipa Malonogometni klub Novi Marof. Najuspješnijim sportskim djelatnikom proglašen je Zoran Marenčić (Grebengradski streličari).

Posebno priznanje na sjednici su primili istaknuti sportaši građani Grada Novog Marofa za rezultate na području i izvan područja Grada, a to su Goran Mamić (Malonogometni klub Novi Marof) te Adam Gradiščak (Grebengradski streličari). Zlatna plaketa dodjeljuje se istaknutim sportašima i sportskim djelatnicima za dugogodišnji aktivni rad (više od 25 godina), a primili su ju Branko Škiljan (Šahovski klub Novi Marof) te Zoran Domović (NK Čevo). Priznanje za životno djelo dodjeljuje se istaknutim sportskim djelatnicima za više od 40 godina sportskog djelovanja, a ove godine je pripala Zvonimiru Puškadiji (NK Novi Marof).

- Ovo su zasigurno svi zaslužili svojim trudom, na ovaj način doprinose Gradu Novom Marofu. U Zajednici sportskih udruga Grada Novi Marof svi rade dobro, svi rade kvalitetno, imamo jako dobru suradnju. Ove godine izdvojili smo maksimalna sredstva, no znamo da novaca nije nikad dosta, ali zato su tu i sponzori koji podupiru naše sportaše u ostvarivanju njihovih ciljeva - rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač tom prilikom.

Komentari