ak 'sloboda'

FOTO Paula Šimunčić 2. je u Hrvatskoj u školskom krosu

Objavljeno: 24.04.2018. 10:02

Zadnja izmjena: 24.04.2018. 10:06

U organizaciji Školskog sportskog saveza Hrvatske u Poreču je održano završno natjecanje ekipnog prvenstva Hrvatske u krosu za škole koji je za AK Sloboda prošao posebno zanimljivo jer su se za najbolja mjesta borili učenici koji se i inače susreću na natjecanjima Hrvatskog atletskog saveza.

Zastupljenost ekipa iz Varaždinske županije je bila relativno skromna, ali je postignuto nekoliko vrijednih plasmana. Paula Šimunčić atletičarka Slobode i učenica 2. Gimnazije Varaždin pojedinačno je osvojila odlično 2. mjesto iza Paule Rakijašić, pobjedivši kolegice iz juniorske atletske reprezentacije. 

Ukupno je nastupilo 79 natjecateljki, a ekipa škole sastavljena od atletičarki Slobode: Paule Šimunčić, Rahele Leščak, Orhidee Leščak i Marte Novak, pod vodstvom profesora Marijana Androvića, osvojila je 4. mjesto od 21 škole. Luka Sakač iz Elektrostrojarske škole plasirao se na odlično 8. mjesto, a treba istaknuti i nastup učenika osnovnih škola u kojem je sudjelovao Viktor Pijanec iz OŠ Martijanec osvojivši 13. mjesto od 80, dok se škola plasitala na 7. mjesto. Lorena Tkalčec iz OŠ Kneginec Gornji bila je 48.

Komentari