FOTO: Podravina u Ludbregu protiv fenjeraša izvukla bod u sudačkoj nadoknadi

Objavljeno: 19.09.2015. 19:26

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 08:36

Foto: I.T.

U Ludbregu je u subotu odigran derbi začelja između domaće Podravine i Mladosti Antina, a završilo je 2:2.

U prvom poluvremenu Ludbrežani su bili bolja momčad i cijelo vrijeme stezali obruč oko obrane gostiju, no nisu uspjeli stvoriti izglednije prigode za gol. Jedinu pravu priliku imao je Nikola Valjak pred sam kraj prvog dijela, no vratar gostiju obranio je njegov pokušaj.

U drugom dijelu oko sto gledatelja vidjelo je čak četiri pogotka. Gosti koji su prije tog susreta držali posljednje mjesto lige, prvo su poveli u 60. minuti preko Miroslava Prkića, a 79. minuti Antun Severović povećao je na 0:2. Ludbrežani su na kraju uspjeli stići do boda. Prvo je Alen Labaš smanjio na 1:2 u 87. minuti, a bod nogometašima Slobodana Sudeca donio je Nikola Valjak u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

- Činjenica da smo igrali ispod svojih mogućnosti i na kraju samo jedva izvukli bod. Sjest ću s upravom i vidjeti kako i kamo dalje jer nešto mora uzdrmati ekipu - rekao je trener Podravine, Slobodan Sudec.

Drugi županijski predstavnik Varaždin doživio je četvrti poraz u nizu. U Bjelovaru ih je svladao istoimeni domaćin s minimalnih 1:0.

U sljedećem kolu Varaždin ugošćuje Belišće, dok Podravina odlazi u goste Orioliku.

Komentari