NOGOMET

Foto - Predsjednik HNS-a Marijan Kustić u radnom posjetu N. Marofu, G. Knegincu, Ludbregu i Čakovcu

Objavljeno: 12.05.2022. 20:14

Zadnja izmjena: 12.05.2022. 21:23

Foto: Luka Šalamun

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić, povodom odigravanja međunarodnog nogometnog turnira „Vlatko Marković“ na sjeveru Hrvatske, posjetio je Varaždinsku i  Međimursku županiju.

U Novom Marofu Kustić se sastao s gradonačelnikom Sinišom Jenkačem, gdje su obišli radove na novom nogometnom terenu. Kustić je potvrdio da će tamo biti drugi teren s umjetnom travom na području ŽNS Varaždin, koji će donirati HNS u sklopu projekta 105 terena s umjetnom travom u županijama.

Nakon toga posjetio je NK Zagorac u Gornjem Knegincu koji danas obilježava 75-tu godišnjicu osnutka prijateljskom utakmicom veterana NK Zagorac i GNK Dinamo. Prije utakmice predsjednik HNS-a Marijan Kustić i predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić uručili su predstavnicima NK Zagorac plakete i 10 lopti. Kustić  se zahvalio načelniku općine Goranu Kaniškom na brizi za razvoj nogometa i ulaganju u nove prostorije kluba.

Novi tereni

U Ludbregu je posjetio NK Podravina, zajedno s Petrom Krpanom glavnim instruktorom HNS-a,  gdje mu je domaćin bio predsjednik kluba i dopredsjednik ŽNS Varaždin Dražen Crnković te predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić. Čestitali su NK Podravina na rezultatima u 3. HNL Sjever i na uvjetima i sportskoj infrastrukturi, te najavili da će se treći teren s umjetnom travom izgraditi u Ludbregu. Zatim su pogledali utakmicu Uzbekistan - R. Irska koji se u sklopu turnira „Vlatko Marković“ igrao u Ludbregu.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić poslije je posjetio Međimurje, gdje je prisustvovao sastanku IO Međimurskog nogometnog saveza i razgovarao s novim vodstvom saveza.

Komentari