NK VARAŽDIN

Foto - Predsjednik NK Varaždin postao topnik Varaždinske građanske garde

Objavljeno: 02.07.2022. 18:30

Zadnja izmjena: 02.07.2022. 18:36

Predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez danas je povukao uzicu varaždinskog topa, u sklopu manifestacije Varaždinske građanske garde, koja nastavlja sa svečanom smjenom straže ispred gradske vijećnice i izvođenjem pucnja iz Varaždinskog topa, točno u podne, na Starom gradu.

Dražen Vitez tom je prigodom potvrdio kako se trenutno razgovara sa šest igrača, koji bi trebali bili pojačanja NK Varaždin u skoroj sezoni u SuperSport Hrvatskoj nogometnoj ligi. Kao problem u pregovorima, s eventualnim novim igračima, naveo je dugi prijelazni rok, do kraja kolovoza, što otvara mogućnost da momčad starta u prvenstvu s jednom postavom, a za šest kola izgleda znatno drugačije. Tada bi i uigravanje teklo tijekom prvenstva, a ne za vrijeme priprema. Međutim, prvenstvo je dugo pa u klubu smatraju da će kvaliteta i rad momčadi doći na naplatu do kraja sezone.

Momčad je na središnjem dijelu priprema u Kupresu, gdje se sprema za ovosezonski cilj – ostanak u društvu najboljih hrvatskih nogometnih klubova. Predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez rekao je kako je dugoročni cilj da momčad postane stabilni prvoligaš, pozicioniran u sredini prvenstvene ljestvice s ambicijama prema višim pozicijama.  

Komentari