Sport

Foto - Predstavnici Županije na završnici Plazma Sportskih igara mladih

Objavljeno: 03.08.2023. 18:16

Zadnja izmjena: 03.08.2023. 18:21

Varaždinska županija ima predstavnike na državnoj završnici Plazma sportskih igara mladih u Splitu i to u Coca-cola Cupu, HEP turniru u rukometu, stolnom tenisu te Fide turniru u šahu, izvijestili su danas iz Sportskih igara mladih.

Tako će Fran Supačić, Beata Dmitrović, Andrii Sheyka i Patricija Užar u Splitu zaigrati šah, a Kockice i Dečki Ivanečki branit će boje županije na HEP turniru u rukometu, dok će se za medalje u stolnom tenisu boriti Jakov Vračar, Simon Vincek, Fran Sarač, Bruna Borovec i Jelena Vukelić, navode u svom priopćenju.

Split je domaćin Državne završnice Plazma Sportskih igara mladih, koja se održava od 4. do 9. kolovoza, a na njemu će sudjelovati više od 1000 djeca iz cijele Hrvatske u finalima u 6 sportova te će se boriti za prolaz na Međunarodnu završnicu. U Splitu će se se igrati državna finala Coca-Cola Cupa, Tommy turnira u malom nogometu, HEP turnir u rukometu, Fide turnir u šahu, HP turnir u tenisu, stolni tenis i Kinder Joy turnir u košarci. 

Plazma Sporske igre mladih najveća su sportsko-amaterska manifestacija u Europi, koje pruža priliku djeci i mladima da se natječu u 10 sportskih disciplina, a natjecanja su za djecu i mlade besplatna na svim razinama.

Komentari