STOLNOTENISKI KLUB STARR VARAŽDIN

FOTO: Pripreme STK Starr u punom su tijeku, a s njima spariraju vrhunski europski stolnotenisači

Objavljeno: 22.08.2018. 23:15

Zadnja izmjena: 23.08.2018. 08:44

Foto: Damir Ivančić

Igrači STK Starr skoro su spojili dvije sezone s treninzima. Nakon srpanjskih treninga, već 1. kolovoza počele su pripreme za novu europsku i domaću sezonu.

Uz igrače Starra treninzima im se pridružilo i nekoliko vrhunskih igrača. Wei Shihao, prvak Francuske s klubom La Romange je sigurno najpoznatije ime, uz Bornu Kovača koji igra austrijsku prvu ligu. Slovenac Brega Zafošnik iz druge austrijske lige redovni je gost STK Starr. Uz njih tu su i Marko Vidaček i Matija Hrelec iz drugog varaždinskog superligaša, STK Igea Željezničar.  

Mladi igrači STK Starr imaju tako priliku učiti od najboljih. Paralelno se priprema i ženska ekipa STK Starr koja je ušla u žensku Superligu, a čine je sve mlade domaći igračice. Njima pomaže i Tian Yuan, izbornica hrvatske ženske stolnoteniske reprezentacije zajedno sa sadašnjim i bivšim igračicama Dr. Časl.

- STK Starr pruža odlične uvjete za treninge i već duže vrijeme ovdje na pripreme i sparinge dolaze vrhunski europski igrači, rekao je Ronald Ređep, predsjednik i igrač STK Starr. -  Ti igrači si sami plaćaju pripreme ili im njihovi klubovi podmiruju troškove.  Kvaliteta rada u klubu tako još jednom dolazi do izražaja. S druge strane velike koristi od ovakvih sparinga mogu imati naši najmlađi, dodao je Ređep.  

Komentari