GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

FOTO Rukometaši za sada moraju biti zadovoljni s međusobnim trening utakmicama

Objavljeno: 30.05.2020. 18:55

Zadnja izmjena: 30.05.2020. 18:55

Rukometaši GRK Varaždin 1930, nakon prvog tjedna treniranja nakon pauze izazvane korona krizom, imaju plan trenirati još mjesec dana, i to ritmu tri puta tjedno u dvorani i dva puta u teretani.

Trener Damir Turković okupio je seniorsku ekipu u kojoj su i povratnici koji su bili ozlijeđeni u pred neočekivani kraj prvenstva u Premijer ligi. Trenutno je primarni cilj je vratiti igrače u ritam treniranja, da se što manje osjeti neplanirana pauza. Za sada im nedostaju prijateljske utakmice, pa se moraju zadovoljiti međusobnim trening utakmicama.

U Areni Varaždin pridržavaju svih potrebnih pravila kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Što se igračkog kadra tiče svi su na okupu od protekle sezone, a pojačanja se očekuju tek u kolovozu kada bude poznat format natjecanja u novoj sezoni.  Naime, priča se u rukometnim krugovima da nekoliko klubova iz Premijer lige nije sigurno da li će moći nastaviti natjecanje u elitnom rangu, uglavnom iz financijskih razloga. Kada budu poznati sudionici Premijer lige u sezoni 2020/21. i sustav natjecanja formirat će se i ekipa GRK Varaždin 1930. Međutim, ono što je poznato je to da će se i dalje oslanjati na domaće igrače i sastav koji je igrao prošlu sezonu.

Komentari