ove godine turnir postao svjetski kup

FOTO U organizaciji Savate klub Fight Club Kovačić održan je "Croatia savate open"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.10.2017. 11:22

Zadnja izmjena: 22.10.2017. 11:29

Savate klub Fight Club Kovačić bio je organizator svjetskog savate kupa za klubove Croatia savate open. Ovo je bilo peto izdanje međunarodnog savate turnira "Croatia savate open",a kako poručuju iz kluba, svaki put odlična organizacija nagrađena je ove godine da turnir i službeno postaje svjetski kup pod ingurencijom FISav -a odnosno svjetske savate federacije.

Na turniru nastupilo je 146 boraca iz 19 klubova. Nastupili su klubovi iz Austrije, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Borbe su se odvijale na dva borilišta i potrajale su do kasno u noć, a najbolji klub svjetskog savate kupa za klubove je Savate klub Fight Club Kovačić Varaždin sa 11 osvojenih zlatnih medalja, 5 srebrenih medalja i 7 brončanih medalja.

Fight Club Kovačić bio je i najbrojniji klub na turniru sa 27 boraca. Najbolji borac turnira bio je Jovan Vagić iz savate kluba Novi Sad iz Srbije. Zlata za F.C. Kovačić osvojili su: Alen Ognjanović, Luka Sakač, Borna Vuković, Karlo Vugrinčić, David Klen, Emanuel Šprem, Janko Kralj, Borna Tuk, Lovro Cepanec, Vito Vrtar i Leon Šibić, srebrne medalje osvojili su : Matej Kos, Danijela Milec, Martin Oreški, Frano Vlah i Vito Lukačić, brončane medalje osvojili su: Filip Vugrinčić, Emanuel Pikutić, Ivan Črnila, Simon Barbir, Petar Hudoletnjak, Toni Foder i Alen Tuk. 

Komentari