odličan nastup naših rukometašica

FOTO Sinoćnjom golijadom Koke se ponovno vratile na treće mjesto prve lige

Objavljeno: 05.02.2017. 10:29

Zadnja izmjena: 05.02.2017. 10:34

Foto: Viktor Hranić

Sinoć su na svom terenu Kokice pomele posljednje plasiranu Dalmatinku iz Ploča s 35:19 i time se - makar privremeno - vratile na treće mjesto 1. Hrvatske rukometne lige za žene.

Iako su Koke u ovoj utakmici bile izrazit favorit, ipak su pristupile vrlo ozbiljno cijelom meču i preuzele inicijativu od samog početka, pa na poluvrijeme otišle s vodstvom od 15:7.

- Nisam baš zadovoljan postepenim napadom, jer dosta smo napravili tehničkih grešaka. Obrana je bila odlična. - komentirao je na poluvremenu trener Vladimir Canjuga.

Odlučno u borbi za treće mjesto

I stvari su u drugom poluvremenu tekle još bolje - obrana je i dalje bila odlična, a napadačice su pojačale ritam, uklonile pogreške iz prvog poluvremena te na kraju postigle vrlo uvjerljivu pobjedu. 

- Dalmatinka je pružila na početku utakmice dobar otpor, no naša kvaliteta, zalaganje i izvrsna obrana pokazali su na kraju da smo bolje. - izjavila je Ines Domjan koja je sa 6 golova bila najbolji strijelac Koke.

Ovom su pobjedom Koke opet došle na treće mjesto, uz utakmicu više od ekipe Sesveta Agroproteinka. No, Sesvečanke danas idu na neporaženu Lokomotivu i lako bi se moglo dogoditi da - kao i Koke protiv istih protivnica prošle subote - zabilježe poraz, te ostanu na četvrtom mjestu. Sljedeće subote Koke na svom terenu upravo dočekuju upravo svoje rivalke iz Sesveta, tako da je u njihovim rukama hoće li učvrstiti treću poziciju i time postići najbolji plasman u povijesti kluba. Najzanimljive momente s jučerašnjeg meča pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Komentari