općina cestica

Foto - Sjednica malonogometnog kluba Cestica: Ovo su član, igrač i sponzor godine

Objavljeno: 28.02.2024. 17:50

Zadnja izmjena: 28.02.2024. 17:59

Deseta sjednica Skupštine MNK Lovrečan održana je proteklog vikenda, a pozdravnim govorom istu je otvorio predsjednik kluba Neven Furjan, dok su sjednici uz članove kluba bili prisutni i brojni sponzori i podupiratelji kluba te Darko Majhen, predsjednik Općinskog vijeća Općine Cestica.

Uz predsjednika kuba u radno voditeljstvo izabrani su Luka Prikratki i Antonio Korotaj, a za zapisničara tajnik Karlo Prikratki. Za ovjerovitelje zapisnika izabrani su Milorad Tekić i Patrik Zebec, a u verifikacijsko povjerenstvo Jasmin i Mario Furjan te Franc Letonja.  

Kako je bilo rečeno, članovi MNK Lovrečan protekle su godine realizirali 15 radnih akcija uređenja i opremanja, a sudjelovali su i na 26 natjecanja i turnira. Članovi MNK Lovrečan ove će godine organizirati i tradicionalni "šunka kup", a nakon toga je u planu organizacija proslave 10. obljetnice MNK Lovrečanu te potom organizacija tradicionalnog malonogometnog i odbojkaškog turnira u Velikom Lovrečanu. Planom aktivnosti predviđeno je i sudjelovanje na 20-ak malonogometnih i odbojkaških turnira u Hrvatskoj i Sloveniji. 

Priznanje za člana godine dobio je Roman Letonja, za igrača godine Kristijan Županić, a za sponzora godine Marino Korotaj. Dogovorom članova kluba zahvalnicu za nesebičan 10-ogodišnji rad u svim aktivnostima MNK Lovrečan predsjedniku Nevenu Furjan uručio je Marko Županić. Čestitke klubu na dosadašnjim rezultatima i ostvarenje zacrtanih planova, u ime načelnika Mirka Korotaja i svoje ime uputio je Darko Majhen, a zahvalu na uspješnoj suradnji uputio je Dalibor Vočanec, predsjednik MNK Kolarovec.

Komentari