klinci u stolnom tenisu

FOTO STK Starr ponovno organizira regijske turnire za najmlađe igrače

Objavljeno: 10.11.2017. 08:47

Zadnja izmjena: 10.11.2017. 08:48

STK Starr kao voditelj Stolnoteniske regije Sjever ponovo organizira regijske turnire za najmlađe stolnotenisače. Uz potporu HSTS-a i HOO-a te Regionalnog stolnoteniskog središta Varaždin cilj je omasovljenje stolnog tenisa i omogućavanje što većeg broja mečeva za mlade stolnotenisače uz što manje financijske izdatke za roditelje.

Mladi stolnotenisači s područja Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije natjecali su se u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin na 2. Otvorenom regijskom turnir za klince i klinceze i najmlađe kadete i kadetkinje, o čemu smo već izvijestili. Istoga dana održan je i 1. Otvoreni regijski turnir za mlađe kadetkinje, mlađe kadete, juniore, juniorke i ostale uzrasne kategorije.

Klinci iz tri županije u regiji

U Stolnotenisku regiju Sjever uključeni su klubovi s područja Međimurske, Varaždinske i Koprvničko-križevačke županije. Slijedeći, 2. Otvoreni regijski turnir za mlađe kadetkinje, mlađe kadete, juniore, juniorke i ostale uzrasne kategorije. bit će održan 3. prosinca 2017. godine također u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin.

- To je hvale vrijedan projekt koji je omogućio djeci da se natječu u svojim regijama. Smanjeni su troškovi nastupa na udaljenim turnirima, a treneri mogu vidjeti napredak svojih igrača i trenutno natjecateljsko stanje. Na temelju takve procjene firme mogu se dalje pripremati za veće državne turnire. Stolnoteniska regija Sjever je sigurno najkvalitetnija u mlađim dobnim skupinama u Hrvatskoj i ovo je dobar poticaj za mlade igrače te one najmlađe koji tek kreću u stolnoteniske vode. - izjavio je Ronald Ređep, predsjednik STK Starr.

 

Komentari