varaždin throwdown

Foto - Stotinjak CrossFit-era natjecalo se u Varaždinu, među njima i ministar Habijan

Objavljeno: 27.05.2024. 17:37

Zadnja izmjena: 27.05.2024. 17:39

Proteklog vikenda na vanjskim terenima sportskog centra Graberje u Varaždinu održan je Varaždin Throwdown 2024, deseto izdanje dvodnevnog međunarodnog natjecanja u CrossFit®-u, ove godine po prvi puta u timskom izdanju.

Natjecanje je organizirala Udruga Active Vita u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina. Ovo natjecanje deset godina dovodi najspremnije CrossFit® natjecatelje u regiji u Varaždin. Ove godine se jubilarno 10. izdanje natjecanje po prvi puta održalo u timskom formatu u kategorijama muških i mix parova.

Ukupno je sudjelovalo 50 timova, odnosno 100 natjecatelja iz pet zemalja regije. Pobjednici natjecanja bili su muški tim Maksi Alpha (Karlo Stanić i Luka Perko) i mix tim Tonka i Agi (Antonija Pintarić i Augustin Viličnik), oba iz Zagreba. Ove godine u kategoriji muških timova sudjelovao je i ministar ministar pravosuđa i uprave Republike Hrvatske Damir Habijan.

- Natjecanje ne bi bilo moguće realizirati bez iznimne pomoći volontera članova Udruge Active Vita te prijatelja, ljubitelja ovog sporta iz drugih gradova i ovim putem se svima zahvaljujemo na angažmanu. Aktivan i zdrav način života fokus je Udruge Active Vita i našeg funkcionalnog centra, a ovakva događanja daju onu dodatnu natjecateljsku, ali i zabavnu notu, kad testiramo svoje granice izdržljivosti - rekao je predsjednik Udruge Active Vita Marko Črljenec.

Komentari