Evo detalja

FOTO: Street ball KK Sjever American Dollar okupio više od 50 košarkaša

Objavljeno: 05.08.2019. 09:54

Zadnja izmjena: 05.08.2019. 09:55

U subotu je održan prvi Street ball u organizaciji košarkaškog kluba Sjever American Dollar, turnir je to koji je okupio 12 ekipa iz područja Varaždina, Ivanca, Lepoglave i Petrijanca.

Kako poručuju organizatori, zahvaljujući sponzorima American Dollar baru, optici Optifab i cafe baru Envy, prve tri pobjedničke ekipe osvojile su vrijedne nagrade. - Zahvaljujemo svim ekipama na prijavi, a posebno ekipi iz Envya koja je svoju novčanu nagradu donirala KK Sjeveru za mlađe igrače iz škole košarke – rekao je predsjednik kluba Petar Zajec.

Finale turnira je na kraju prekinuto zbog lošeg vremena, a o pobjedniku se odlučivalo šutiranjem trica između neporaženih ekipa ''ENVY"(Miroslav Miškovic, Lino Pustić, Igor Jakšić, Kristijan Šamarija) i ekipe "STARCI" (Saša Horvat, Emil Morović i Dino Benko) u kojoj su bili uspješniji "starci" i tako pokazali da će varaždinska košarka još malo pričekati "SMIJENU GENERACIJA", kako se zvala mlada ekipa u kojoj je igrao perspektivni mladi igrač Vito Vujović trenutno igrač "KK Cibone".

Komentari