iz tuhovca

FOTO U godini proslave 50. rođendana na svojem će travnjaku ugostiti igrače zagrebačkog Dinama

Objavljeno: 13.02.2018. 09:35

Zadnja izmjena: 13.02.2018. 09:40

Nogometni klub Polet iz Tuhovca održao je redovnu godišnju Skupštinu, koja je bila prilika da se istaknu dosad odrađene stvari, ali i najave planova u bližoj budućnosti. Na Skupštini su kao gosti sudjelovali Dragica Ratković, gradonačelnica Varaždinskih Toplica, te Dragutin Šarec, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Varaždinske Toplice.

Kako ove godine NK Polet slavi 50 godina uspješnog djelovanja, mnogi klupski planovi usmjereni su upravo prema obilježavanju okrugle obljetnice.

– Središnji program proslave planiramo organizirati po završetku natjecateljske sezone. Imamo mnogo planova, a želja nam je ugostiti i igrače zagrebačkog Dinama s kojima bismo u Tuhovcu odigrali prijateljsku utakmicu. Kontakti su ostvareni, trebamo samo dogovoriti točan datum utakmice pa ćemo onda otkriti i preostali dio slavljeničkog programa. Jedno je sigurno, bit će mnogo pjesme, plesa i dobre zabave. Zaslužili smo to nakon 50 godina predanog rada – otkrio je predsjednik kluba Marko Sopić

Na natjecateljskom planu u klubu ne skrivaju visoke ambicije. Pionirski uzrast igrača do 14 godina polusezonu je okončao na vodećem mjestu Nogometnog središta Ludbreg. Želja je u istom ritmu nastaviti i na proljeće kako bi u klupske vitrine stigao pehar namijenjen prvaku.

– Trudimo se omogućiti najmlađim uzrastima čim bolje uvjete za rad, kako bi se mogli brže i lakše razvijati, a samim time i ostvarivati zavidne rezultate. Ponoviti jesenske rezultate neće biti nimalo lagano, tim više jer ćemo morati nadomjestiti i odlazak naše igračice i najboljeg strijelca Paule Škrlec. Paula je u konkurenciji dječaka bila najbolji strijelac te je tako skrenula pozornost na sebe te će od proljeća nastupati za Ženski nogometni klub Dinamo Zagreb. No, vjerujem kako imamo dovoljno znanja, snage i htijenja da osvojimo naslov prvaka – dodao je predsjednik Sopić

Za 2018. godinu u klubu su postavili i ambiciozni program održavanja klupske infrastrukture. Tako je želja nabavka sportske opreme za sve uzraste, uređenje travnjak, izgradnja pomoćnog igrališta, uređenje parkirališta i unutrašnjih prostorija klupskog objekta, obnova pročelja te postavljanje nove ograde oko igrališta.

Osim organizacije programa proslave 50. obljetnice kluba, iz Poleta najavljuju kako će i ove godine biti domaćini tradicionalnog malonogometnog turnira te seoskih igara.

Komentari