JUNIORI I MLAĐI KADETI

Foto - U Gradu Varaždinu održan prijem za stolnotenisače STK Starr

Objavljeno: 26.08.2021. 12:16

Zadnja izmjena: 26.08.2021. 12:19

Foto: Luka Šalamun

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina bilo priređen prijem članova, igrača, trenera i vodstva "STK Starr" koji su postigli odlične rezultate na Prvenstvu Hrvatske za juniore i mlađe kadete u stolnom tenisu.

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje i mlađe kadete te juniorke i juniore održanom u Puli u dvorani pulskog Doma sportova Mate Parlov, proteklog vikenda juniorska ženska ekipa naslov prvakinja u kategoriji "Ekipno", Ivona Štriga i Bruna Borovec osvojile su treće mjesto u kategoriji "Parovi", a Ivor Colev je bio prvak s kolegom partnerom iz Osijeka. 

- Ti rezultati pokazuju da je grad Varaždin zbilja grad talentirane djece i odličnih sportaša. Mi ćemo, kao nova uprava, sistematizirati te stvari jer imam osjećaj da velikom broju sportaša nedostaje infrastruktura, kao i termini primjerice za treniranje. Moramo dati sve uvjete toj djeci da, i nakon prelaska u više kategorije, ostanu u Varaždinu. Čest je slučaj da takva djeca odu u Zagreb jer žele tamo na fakultet, no ukoliko ovdje stvorimo bolje uvjete, smatramo da ih možemo zadržati u Varaždinu - rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

Komentari