KK LEPOGLAVA

Foto - U Lepoglavi održan košarkaški kamp za najmlađe

Objavljeno: 08.11.2021. 08:00

Zadnja izmjena: 08.11.2021. 08:56

Oko 50-ak djevojčica i dječaka iz osnovnih škola s područja Grada Lepoglave tri se dana, od 2. do 4. studenog, u Lepoglavi upoznavalo s osnovama košarkaške igre.

Svi su oni bili sudionici "Košarkaškog kampa Lepoglava 2021.", kojeg je u navedenom terminu, u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Lepoglave, inicijativom građana Mindset, Gradom Lepoglavom i Nezavisnom udrugom mladih, organizirao Košarkaški klub Lepoglava. Na Kampu su sudjelovali osnovnoškolci svih dobnih skupina, od prvog do osmog razreda. Pod stručnim vodstvom licenciranih trenera Košarkaškog kluba Lepoglava i profesorica tjelesnog odgoja odradili su prve košarkaške treninge na kojima su naučili osnove košarkaške igre.

- Baviti se sportom izuzetno je važno i zadovoljstvo je vidjeti veliki broj vas koji ste sudjelovali na ovom košarkaškom kampu. Bavljenje sportom važno je za vaš razvoj zato se nastavite njime baviti, a mi ćemo vam u tome pomoći i pružiti vam podršku, poručio je sudionicima košarkaškog kampa gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić. Zahvalio je Košarkaškom klubu Lepoglava što na ovaj način potiče djecu na bavljenje sportom, u ovom slučaju košarkom koja u Lepoglavi ima veliku tradiciju. Ispred organizatora "Košarkaškog kampa Lepoglava 2021.", zahvalu svima koji su pomogli njegovo održavanje uputio je Damir Maček. Sudionici Kampa na kraju su odigrali revijalnu utakmicu i pokazali što su sve tijekom tri dana druženja pod obručima naučili.

Komentari