66 mališana

Foto - U nastavku olimpijskog tjedna dječjih vrtića mališani iskušali svoje teniske sposobnosti

Objavljeno: 23.05.2024. 13:11

Zadnja izmjena: 23.05.2024. 13:11

U Varaždinu traje olimpijski tjedan dječjih vrtića Grada Varaždina, a nakon likovne kolonije i biciklističkog poligona, na red je stigao teniski višeboj.

Aktivnost je održana u srijedu kod Teniskog kluba Varteks, a sudjelovalo je ukupno 11 dječjih vrtića, po tri djevojčice i tri dječaka iz svakog vrtića. Koordinatorica Olimpijskog festivala dječjih vrtića Grada Varaždina je Anica Sitar, voditeljica za sport i razvojne programe ZSUGV, koja je rekla kako je važno poticati mališane da se bave sportom.

- Cijeli tjedan imamo organizirane različite aktivnosti upravo iz razloga da potaknemo naše najmlađe da se počnu baviti sportom. Nije bitno o kojem sportu je riječ, bitno je da se uključe jer se na taj način i druže sa vršnjacima, igraju i zabavljaju. Blagodati će kasnije doći na vidjelo - rekla je Sitar.

Prvo mjesto u teniskom višeboju odnio je Dječji vrtić Bajka, drugo mjesto osvojio je Dječji vrtić Čira-Čara, a treće Dječji vrtić Zečić. Četvrto mjesto dijele dječji vrtići Pinokio, Trakošćanska, Kozarčeva, Sveta Uršula, Zeko, Aleja, Koprivnička i Gortanova.

Komentari