evo detalja

Foto - U Novom Marofu ovog vikenda dva natjecanja u organizaciji Grebengradskih streličara

Objavljeno: 25.06.2024. 17:45

Zadnja izmjena: 25.06.2024. 17:48

Na novomarofskom nogometnom igralištu ŠNK "Novi Marof" ove subote s početkom u 9,00 sati održat će se Srednjeeuropski kup u streličarstvu (Central European cup), uz sudjelovanje 150 streličarki i streličara iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Slovačke, Češke, Rumunjske , Srbije i Hrvatske, najavili su iz Streličarskog kluba Grebengradski streličari. 

 Streličarke i streličari natjecat će se u kategorijama kadeta (U18), juniora (U21) i seniora u stilu zakrivljenog, složenog i golog luka priznatih od strane Svjetske i Europske streličarske federacije. Bit će to 2. postaja od četiri (Slovenija-Lendava, Hrvatska-Novi Marof, Austrija-Gallizien i finale u Mađarskoj-Budimpešta) iz ciklusa Srednje europskog kupa. Grebengradskim streličarima je ovo treća godina u nizu kako im je povjerena organizacija ovog natjecanja, a iz direkcije Cupa stižu samo pohvale za dosadašnji visoki nivo organizacije, pa ne sumnjamo da će to tako biti i ove godine.

U nedjelju na istom mjestu "Grebengradski streličari" organizatori su Prvenstva Hrvatske na otvorenom za mlađe uzrasne kategorije i to U11, U13 i U15 u muškoj i ženskoj konkurenciji u stilu zakrivljenog, složenog, golog, tradicionalnog i dugog luka, naav, isitču iz Grebengradskih streličara.
 

Komentari