napeta utakmica

FOTO U utakmici sezone NK Varaždin pobijedio NK Varteks rezultatom 4:0

Objavljeno: 30.05.2017. 19:20

Zadnja izmjena: 30.05.2017. 21:17

Foto: Viktor Hranić

Završila je velika uzvratna kup utakmica između NK Varaždina i NK Varteksa. Atmosfera koja je vladala na stadionu Slobode zasigurno je za pamćenje, a pjesma navijača orila se gradom. Bez obzira na rezultat utakmice još jednom je nogomet opet zaživio u našem kraju.

Uzbuđenje je zavladalo već samim okupljanjem u centru grada gdje se okupila horda White Stonesa koja je krenula povorkom do Slobode. Već ubrzo u samom početku utakmice krenuli su golovi. Darko Jertec (NK Varaždin) postigao je prvi gol već u 15 minuti kao i drugi kojeg Jertec zabija u 26 minuti. Treći pogodak za NK Varaždin zabio je Domagoj Drožđek (NK Varaždin), dok za finalni rezultat niz nastavlja ponovno Jertec za konačnih 4:0 u 61 minuti. 

Na stadionu Slobode bilo je oko 1000 pratitelja. NK Varteks je ovime osigurao ulazak u 3. ligu, očekuje ih još 2. kola do kraja prvenstva. 

- Nitko nije zadovoljan rezultatom kada izgubi 4:0, ali ovo danas je bio realan odnos snaga na terenu. Na našim igračima vidio se umor od proteklih prvenstvenih utakmica. Čestitke NK Varaždinu na plasmanu u finale kupa ŽNS Varaždin. - rekao je predsjednik NK Varteks Vedran Šalamun.

Kako je danas izgledala atmosfera na stadionu Slobode, pogledajte u našoj fotogaleriji.

>> FOTO Uoči utakmice NK Varteks - NK Varaždin brojni okupljeni navijači na Korzu spremni za utakmicu sezone

 

Komentari