potvrda kvalitete

FOTO U varaždinskoj Areni danski Vikinzi svladali Mađare 32:25 - pogledajte dijelić atmosfere

Objavljeno: 14.01.2018. 09:58

Zadnja izmjena: 14.01.2018. 09:58

Foto: Viktor Hranić

Dvije reprezentacije koje su redovno na velikim takmičenjima, sastale su se jučer u varaždinskoj Areni gdje su brojnim gledateljima i navijačima pružile odličan rukometni dvoboj u kojem su ipak, prema brojnim očekivanjima, pobjedu odnijeli močni i brzi danski Vikinzi s rezultatom 32:25. Pogledajte dijelić atmosfere s brojnim navijačima koji su se slili u varaždinsku Arenu.

Danska je rukometna velesila i na svako veliko takmičenje ova reprezentacija dolazi osvojiti zlatnu medalju, a iznimka nije ni ovo prvenstvo što je s obzirom na brzi rukomet kakav igraju, snagu i iskustvo selekcije sačinjene od Landina, Mortensena, M.Hansena, Schmidta, Lindberga i H.Toft Hansena vrlo moguće, a to su potvrdili i na jučerašnjoj tekmi u našoj Areni gdje su svladali Mađare s uvjerljivim rezultatom 32:25.

Brojni mađarski i danski navijači svih generacija došli su bodriti svoje momke na terenu, a ekipi smo se pridružili i mi pa pogledajte u našoj fotogaleriji kakva je atmosfera vladala na terenu gdje su prisutne u stanci zabavljale i nezaobilazne cheerleadersice. 

Komentari