white stonesi kao nekad

FOTO Uoči utakmice NK Varteks - NK Varaždin brojni okupljeni navijači na Korzu spremni za utakmicu sezone

Objavljeno: 30.05.2017. 17:55

Zadnja izmjena: 30.05.2017. 18:29

Foto: Viktor Hranić

Danas su se na korzu okupili vatreni navijači White Stonesa nakon što su jučer pozvali sve fanove njihova kluba da im se pridruže jer danas se igra uzvratna kup utakmica između NK Varaždina i NK Varteksa.

Kao što smo već ranije pisali, Varteks igra jednu simboličnu utakmicu od osnivanja jer navijači žele pokazati da u našem gradu još živi nogomet. 

- Ovo okupljanje danas tradicija je iz 90-tih godina kada je Varteks igrao još za prvu ligu. Navijači su se okupljali na korzu i zajedno se išlo na stadion. Nama je to derbi, utakmica sezone, hoćemo proći u finale županijskog kupa jer bi time izborili završnicu. Dečki su nabrijani, mislim da bude dobra utakmica, ako budemo igrali čvrsto kao i prvu tekmu onda imamo šanse za prolaz dalje. Očekujemo oko 200 navijača. - kaže tajnik kluba NK Varteks Rikardo Kahlina.

Uzvratna utakmica započela je u 17:30 sati na stadionu Sloboda, a ostaje za vidjeti hoće li NK Varteks ostvariti toliko željenu pobjedu. U nastavku pogledajte fotogaleriju okupljenih navijača.

>> White Stones poziva sve zainteresirane da se sutra okupe na glavnom trgu

 

Komentari