priznanja za sportske uspjehe

FOTO Varaždin odabrao najbolje sportašice i sportaše za 2016. godinu - evo glavnih imena

Objavljeno: 30.01.2017. 20:26

Zadnja izmjena: 30.01.2017. 20:31

Foto: Željko Porobija

Večerašnjom svečanošću u HNK-u Varaždin je odabrao svoje najbolje sportaše - pojedince i ekipe - za prošlu godinu te se ujedno prisjetio i onih koji su desetljećima obilježavali sportsku povijest našeg grada.

Za najboljeg sportaša proglašen je karatist Enes Garibović, a za najbolju sportašicu streljačica i olimpijka Tanja Perec. Najbolji sportaš među osobama s invaliditetom je plivač Karlo Rajković. Nagrada za najbolju mušku ekipu ide hrvačkom klubu Vindija, dok je najbolja ženska ekipa Ženski rukometni klub Koka. Nagrada za životno djelo ide jednom od nekoć najboljih jugoslavenskih hrvača Božidaru Pozderu. Dodijeljene su i razne druge sportske nagrade - između ostalog, za najbolji sportski uzor,  za najboljeg trenera i za mlade sportske nade. 

Program su svojom prisutnošću uveličali proslavljeni hrvatski sportaši veslač Martin Sinković i streljač Josip Glasnović. Glazbu nam je donijela izvrsna Sofija Cingula, a Jan Kerekeš i Zoran Pribičević svojim su vođenjem uveseljavali ispunjeni auditorij velike scene HNK. Ostalo možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Komentari