odličan posao u kini

FOTO Varaždinci napunili mrežu kineskog drugoligaša, a u Mangšiju su već postali prave zvijezde

Objavljeno: 09.12.2017. 12:17

Zadnja izmjena: 09.12.2017. 12:18

Nogometaši Varaždina izborili su i treću uzastopunu pobjedu na turniru Yunnan 2017. te s maksimalnih 9 bodova osvojili prvo mjesto u svojoj skupini C i sada čekaju protivnika u daljem tijeku natjecanja.

Ovaj put je savladan kineski drugoligaš Hebei Elite F.C. s visokih i vrlo uvjerljivih 4:0. Utakmica je započela u 16 sati po lokalnom vremenu, a trener Kovačević za prvih jedanaest postavio je na golu Gavranovića, u obrani Kulenović, Prahić, Senić i Šimek, u veznom redu Kolarić, Golubar, Jagačić i Glavica dok su u napadu zaigrali Erić i Sačer.

Varaždinci su meč riješili već u prvom poluvremenu, kada su golovima Kolarića u 10. i 21. minuti te Glavice. Stoga je u drugom poluvremenu trener Mario Kovačević izvršio maksimalnih 5 zamjena, pa su svoju priliku dobili i Balažinec, Mesarić, Težak, Hranilović i Čelić, dok je Drožđek zbog bolova u mišiću, ostao na klupi. I ova je postava bila nadmoćna te je Mesarić nakon Erićeve povratne lopte zabio za konačnih 4:0. Nakon pobjede, učenici obližnje škole iskoristili su priliku i slikali se s nogometašima Varaždina koji su prave zvijezde u ovom gradu.

Komentari