nastavljaju s uspjesima

FOTO Varaždinske stolnotenisačice nepobjedive i na gostovanju kod prošlogodišnjih finalistica

Objavljeno: 13.02.2018. 15:15

Zadnja izmjena: 13.02.2018. 15:15

U gusti prvenstveni i natjecateljski raspored stolnotenisačice STK Varaždina uspjele su ugurati i meč 14. kola Superlige. I to ne protiv bilo koga - jer su otputovale u Zagreb na noge prošlogodišnjim finalisticama TIS Zagrebu.

U jesenskom su dijelu Varaždinke pobijedile na svom terenu s 4:1, tako da su Zagrepčanke bile željne uzvrata. No, morat će čekati neku drugu prigodu, budući da su naše djevojke i ovaj put pobijedile s 4:1.

Umalo i 5:0

Pobjede su donijele Ivana Malobabić i Petra Petek - i u pojedinačnim mečevima i u igri parova. Petra Petek je svojom pobjedom protiv izvrsne Ide Jazbec potvrdila svoj status trenutačno najbolje igračice Superlige. Jedini poraz zabilježila je kadetkinja Tena Kovaček, koja je u dvoboju protiv od nje starije juniorke Klare Bardač došla do 5. seta i u njemu čak imala šanse za pobjedu. Tako da ni Kovaček nema razloga za nezadovoljstvo - a Varaždinke su se mogle vratiti iz Zagreba i s maksimalnih 5:0. Ovom pobjedom ekipa STK Varaždina jpraktički je osigurala minimalno treće mjesto Superlige prije play offa.

Komentari