veliki uspjeh

Foto - Varaždinski maratonci odlični na velikoj utrci u marokanskom Marrakechu

Objavljeno: 30.01.2024. 17:47

Zadnja izmjena: 30.01.2024. 17:47

Varaždinski trkači na duge staze, Ana Pavčec iz Trkačkog kluba Marathon 95 i Andrej Hladnik iz Atletskog kluba Varaždin, s velikim su uspjehom nastupili na 34. izdanju međunarodne maratonske utrke u marokanskom Marrakechu.

Ana Pavčec maratonsku utrku je završila na visokom 37. mjestu u konkurenciji 160 trkačica s vremenom 3:46:47. Andrej Hladnik je maratonsku stazu istrčao u vremenu 2:27:54, što je njegov novi osobni rekord, a koji ga je gurnuo na odlično 24. mjesto.

- Do odlaska varaždinskih trkača u Marrakech došlo je zahvaljujući prijateljskoj suradnji ovog marokanskog grada i Grada Varaždina, čiji su izaslanici s gradonačelnikom Nevenom Bosiljem potpisali i Pismo namjere o suradnji. A jedan od prvih koraka u tom smjeru bilo je upravo sudjelovanje Varaždinaca na velikoj maratonskoj utrci. I dok su domaćini pokrili trošak smještaja i startnine, Grad Varaždin financirao je put u Maroko - ističu iz Zajednice športskih udruga Grada Varaždina. 

Andrej je tako uz prošlogodišnju titulu prvaka države u maratonu dodao još jedan zapažen rezultat, kojim je ponovno potvrdio da je trenutno jedan od najboljih maratonaca u Hrvatskoj. Čestitke svojoj članici Ani Pavčec uputio je Trkački klub Marathon 95.

Komentari