FOTO: Varaždinski streličari okitili se medaljama na “Zlatnoj strijeli“ u Prelogu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 08.07.2015. 08:58

Zadnja izmjena: 08.03.2016. 15:06

Foto: SK Cekin

U organizaciji SK "Prelog" u Otoku kod Preloga u nedjelju je održan je zahtjevni streličarski turnir "Zlatna strijela" WA 900 m. Na turniru je sudjelovalo osam članova SK "Cekin" od kojih je njih četvero izborilo medalje...

U kategoriji dječaka do 14 godina, olimpijski luk, 1. mjesto i zlatnu medalju osvojio je sad već kontinuirano sjajan Matija Hanžek. U kategoriji juniorki, olimpijski luk, srebrnu medalju osvojila je, iz turnira u turnir, sve bolja Lorena Kovačić. U kategoriji seniora, goli luk, prekaljeni streličar Zoran Marečić izborio je srebro.

U kategoriji veteranki, olimpijski luk, zlatnu medalju osvojila je Božena Šimek-Šuplika koja je ujedno postavila četiri nova državna rekorda (najbolji rezultati na sve 3 pojedinačne distance i najbolju ukupni rezultat).

Na turniru je nastupio i Jan Međimurec, kategorija dječaka do 14 godina, olimpijski luk, osvojivši 4. mjesto kojem je bronca izmakla za samo jedan krug. Dvojici seniora, Marku Katancu i Stanku Težaku, ovo je bio debitantski turnir. Sjajno su se nosili s pritiskom svog vatrenog kršenja no po završetku natjecanja od organizatora nismo uspjeli dobiti informaciju koja su mjesta osvojili pa moramo pričekati objavu na službenoj stranici HSS-a.

Ista sudbina snašla je i Matka Zlatića, kategorija dječaka do 14 godina, olimpijski luk, pa streličarima „Cekina“ ostaje samo da pričekaju objavu službenih rezultata.

Komentari