velika fotogalerija

Foto - Finale Kupa ŽNS uz 2.000 gledatelja i bakljadu, predsjednik Horvatić podijelio medalje i pehare

Objavljeno: 05.06.2024. 21:22

Zadnja izmjena: 05.06.2024. 21:24

Foto: Lidija Filipović

Na Stadionu Sloboda danas je odigrana finalna utakmica Kupa Županijskog nogometnog saveza Varaždin u kojoj su snage odmjerili NK Varteks i NK Bednja, a Varteks je porazio Bednju rezultatom 3:0.

Ova je utakmica također obilježila kraj ovogodišnjeg proljetnog dijela sezone. Podsjetimo, NK Varteks igra u 3. ligi, a NK Bednja iz Beletinca je dugogodišnji pobjednik Elitne lige. Utakmicu je, uz ostala brojna poznata lica, s tribina pratio i predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić, koji je tijekom finalne večeri podijelio medalje i pehare.

- Utakmicu je pratilo preko 2.000 gledatelja, a suočili su se dvije naše najbolje ekipe. Sreća je da nam oba dva kluba idu u pretkolo Hrvatskog kupa i tamo im želimo mnogo uspjeha. Nakon završetka ovog proljetnog dijela sezone krećemo s pripremama za novu sezonu, formiranjem novih liga, ali prvo ćemo se malo odmoriti i navijati za hrvatsku reprezentaciju na Euru. Sezona je bila jako dobra, Elitnu ligu je obilježilo nikad više gledatelja i nikad bolji nogomet, sve lige su privukle više gledatelja, imamo i više utakmica i više djece - rekao je Horvatić.

Komentari