bila je teška utakmica

FOTO Varteks poražen od Marsonije s 3:0

Objavljeno: 18.03.2018. 19:35

Zadnja izmjena: 18.03.2018. 19:37

Na stadionu Slobode danas je odigrana utakmica 17. kola 3. HNL između Varteksa i Marsonije, a pobjeda od 3:0 pripala je gostima iz Slavonskog Broda. Bumbarima je ovo bila teška utakmica, a da će tako biti znalo se i prije njezinog početka, jer Marsonia ima 14 bodova na tablici više od Varteksa, dok su blatnjav teren i hladno vrijeme dodatno poremetili želje i planove igrača Antuna Jukića.

Već u 7. minuti odličnu priliku imali su gosti kada je Bekavac izašao sam pred Posavca, ali golman Varteksa bez većih problema brani njegov pokušaj. No, zato je Čanić bio uspješniji i u 16. minuti pogodio za početno vodstvo gostiju.

Sredinom prvog dijela pamtimo i pokušaj Sivrića koji se našao sam pred golom Bumbara, ali ni on nije bio precizan. Zato je Boban bio danas daleko najbolji igrač gostiju i svoj trud naplatio u 33. minuti, zabivši za 2:0 nakon velike gužve pred domaćim golom, a i uz malo sreće jer ga je lopta pronašla u gužvi, a on neometano zabio.

Na samom kraju prvog poluvremena iskazali su se i domaći igrači pa je pucao Kuhar, no lopta je završila u rukama Memovića.

U drugi dio utakmice bolje su ponovo krenuli gosti iz Slavonskog Broda, a već u uvodnim minutama drugog dijela Bekavac je pucao prema golu, ali neuspješno. Pred kraj utakmice još jednom se istaknuo Boban koji je bio spretniji od istrčalog Posavca s gola Varteksa te je bez većih problema prebacio vratara i loptu poslao u gol za konačnih 3:0 za Marsoniju. 

Do kraja utakmice, Varteks je pokušavao ugroziti gol Marsonije preko Novoseleca, ali bez uspjeha. Tako Varteks nakon dva odigrana kola kod kuće u 18. kolu odlazi u goste Belišću, gdje ga čeka derbi začelja ljestvice. Utakmica se igra u subotu, 24.ožujka s početkom u 15.30 sati na Gradskom stadionu Belišće.



 

Komentari