najviše gledatelja je došlo na...

FOTO Gledali smo kraj rukometnog showa u Varaždinu te se propitali o popunjenosti dvorane i ponašanju navijača

Objavljeno: 25.01.2018. 09:39

Zadnja izmjena: 25.01.2018. 09:41

Foto: Viktor Hranić

Varaždin je punih 9 dana živio u znaku rukometa. U prvom krugu natjecanja ugostili smo D skupinu, a onda smo u drugom krugu gledali utakmice grupe 2. I kako smo još ranije rekli - D skupina je uistinu bila najjača na ovom prvenstvu.

Tako su se iz ove skupine čak 2 reprezentacije - Danska i Španjolska - plasirale u polufinale EURA. Trećeplasirana Češka ušla u je borbu za 5. mjesto, i sutra će se boriti s našom reprezentacijom. U drugom krugu uz spomenute 3 reprezentacije gledali smo još i Njemačku, Makedoniju i Sloveniju, a neke utakmice - poput one između Slovenije i Češke - svakako će ostati dugo zapamćene i nakon ovog natjecanja.

'A ovih je gledatelja bilo najviše...'

O tome kakav je bio posjet gledatelja te jesu li se navijači dobro ponašali raspitali smo se kod Tomislava Petravića, ticketing managera tvrtke Dekod koja je organizirala prodaju ulaznica za Varaždin.

- U prosjeku je svaki dan bilo prodano između 3100 i 3400 ulaznica, što je dobar rezultat, kao i u ostalim dvoranama - osim u onima u kojima je igrala Hrvatska. Jučer nismo imali nijednu ulaznicu za utakmicu s Francuzima. U Varaždinu nije bilo apsolutno nijednog problema. - izjavio nam je Petravić.

Prema njegovim riječima, najveći je interes gledatelja bio 23. siječnja u pretposljednjem kolu 2. kruga, kada su se sudarili Makedonija i Češka, te Slovenija i Španjolska. Najviše gledatelja u Varaždin došlo je upravo iz Slovenije i Makedonije. Mi smo jučer bili na samom kraju natjecanja, promatrali divovsku borbu Španjolaca i Nijemaca za ulazak u polufinale. Kao što vjerojatne znate, pobijedili su Španjolci - a u našoj fotogaleriji možete vidjeti kako je gledateljima itekako bilo zanimljivo i zabavno. Arena Varaždin je odradila odličan posao.

Komentari