NK VARTEKS

Fran Kukec: U Orahovicu ne idemo na izlet

NK Varteks

Objavljeno: 15.10.2021. 08:19

Zadnja izmjena: 15.10.2021. 08:29

NK Varteks trenutno se nalazi na 6. mjestu prvenstvene ljestvice 3. HNL Sjever i samo je dva boda iza vodećeg Poleta iz Svetog Martina na Muri, zato je sutrašnji susret s Papukom u Orahovici još važniji. Ekipa Papuka nalazi se samo jedno mjesto ispod Varteksovaca.

Fran Kukec, kapetan Varteksa, zato naglašava važnost gostovanja u Orahovici.  

- O Papuku znamo dosta, bez obzira što su im mnogi predviđali borbu za opstanak oni su se posložili i svima su do sad bili tvrd orah. Ekipa su koja ima glavu i rep, gdje svako zna koji mu je posao na terenu, Respektiramo ih jako, ali mi smo Varteks i mi u Orahovicu ne idemo na izlet. Kompletni smo, zdravi i spremni, rekao je Kukec.

Što se tiče dosadašnjeg dijela prvenstva uglavnom je zadovoljan osvojenim bodovima.

- Smatram da smo u proteklih osam kola skupili solidan broj bodova. Kad se pogleda naša gol razlika mi smo momčad koja je dobila najmanje golova što znači da smo odlično posloženi u fazi obrane, ali ako ponovo bacite oko na gol razliku vidite da smo i najmanje zabili i tu vidim najveći prostor za napredak. Ali lako za napad ako obrana funkcionira, rekao je Kukec te dodao kako su njihovi rezultati u prvenstvu relani, a izuzetak je poraz od Podravine. 

- Stanje u momčadi je jako dobro, atmosfera kod nas nikad nije bila upitna. Svi se jako dobro slažemo i smatram da je i to jedan od razloga zašto imamo toliko bodova jer da nismo složni i da nismo ekipa van terena, ne bi bili ni na terenu – ističe Kukec.

Utakmica 9. kola 3. HNL Sjever Papuk - Varteks igra se u Orahovici sutra, u subotu 16. listopada s početkom u 15.00 sati.

Komentari