STUDENTSKI SPORT

Velika prilika za futsal ekipu Sveučilišta Sjever

Objavljeno: 07.12.2021. 17:48

Zadnja izmjena: 07.12.2021. 17:50

Nogometna studentska momčad Sveučilišta Sjever krenula je danas na kvalifikacije za plasman na UniSport Futsal ligu. Kvalifikacije Sjever održat će se u Zagrebu.

Momčad Sveučilišta Sjever odigrat će susrete s momčadima Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Sveučilišta VERN tijekom dva dana. Prvoplasirana momčad plasira se izravno u UniSport Futsal ligu, koja ukupno broji osam momčadi, dok drugoplasirana momčadi ima još jednu priliku u dodatnim kvalifikacijama.

- Ekipa je jača nego prošle godine, izjavio je kapetan Mateo Videc. – Ostalo je puno igrača od prošle godine i imamo bolje uvjete nego prošle godine, a redovito smo trenirali i trudili se na treninzima, dodao je Videc i najavio da su spremni za plasman u ligu.

Igrače ovogodišnje momčadi predvodi Kristijan Mešnjak, igrač MNK Novi Marof, koji je glavni kreator igre. Od ostalih igrača treba još izdvojiti Hrvoja Crnčeca iz NK Varaždin. Kapetan Mateo Videc bivši je igrač NK Ivančica i NK Sloboda Varaždin te osim svog nogometnog umijeća doprinosi i logistički, kako bi momčad bila što kompaktnija i u što boljoj atmosferi dočekala kvalifikacije.

Momčad Nogometne udruge Sveučilišta Sjever: Mateo Videc (kapetan), Kristijan Mešnjak, Patrik Kramar, Alen Hajdarović, Matija Pongračić, Luka Sikirica, Luka Bacinger, Jakov Bilandžić, Tomislav Kuhar, Roberto Dežđek, Marin Pokrovac, Josip Bandić, Lukas Stojak, Hrvoje Crnčec, Karlo Dumbović, Marin Dumbović.

Komentari