GIMNASTIČKI KLUB VINDIJA

Gimnastičari i gimnastičarke GK Vinidja nastupili na prvom Trešnjić kupu

Objavljeno: 12.06.2019. 09:31

Zadnja izmjena: 12.06.2019. 09:35

Gimnastičari i gimnastičarke GK Vindija nastupili su na prvom Trešnjić kupu, koji se u organizaciji GK Trešnjevka održao u Zagrebačkom gimnastičkom centru Lučko.

U MSG nastupili su gimnastičari GK Vindije; Petar Žganjar, Viktor Trogrlić, Denis Nemet i Antonio Pintarić. U kategoriji petog i šestog razreda Petar Žganjar osvojio je 1. mjesto, u kategoriji četvrtog razreda Viktor Trogrlić također je osvojio 1. mjesto, u kategoriji trećeg razreda Denis Nemet osvojio je 1. mjesto, dok je u istoj kategoriji  Antonio Pintarić osvojio 2. mjesto.

Gimnastičarke GK Vindija, nastupile su u kategoriji petog i šestog razreda, u kojoj je Tia Labaš osvojila treće mjesto na tlu, te 6. mjesto u višeboju, dok je Vita Kopjar zauzela 4. mjesto na tlu te 16. mjesto u višeboju, od ukupno 59 gimnastičarki.

U kategoriji sedmog i osmog razreda nastupile su Dorotea Vrbanec, koja je osvojila 3. mjesto na preskoku te 6. mjesto u višeboju. U istoj kategoriji nastupile su Lara Kudumija i Mia Duković, gdje je Kudumija zauzela 6. mjesto na preskoku i 18. mjesto u višeboju, dok je Duković zauzela 8. mjesto na ručama i 21. mjesto u višeboju, u konkurenciji 39 natjecateljica.

Gimnastičarke je na ovo natjecanje pratio trener Goran Radić.

 

Komentari