Slavko Goluža: Rumunjska nas ne može iznenaditi

Objavljeno: 12.01.2011. 20:18

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Do prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu ostala su dva dana, a izbornik i igrači rade na finalnom uigravanju i pripremi za Rumunjsku. Svi jedva čekaju da prvenstvo konačno počne, piše Ivana Strahija za SportNet.hr

Uoči ovog susreta, izbornik Slavko Goluža nije napet: "Osobno ne osjećam nervozu. Kako sam već prije rekao, obrana mi je prioritet, kao i polukontra. Imali smo samo sedam - osam dana za pripremu i da smo krenuli segment po segment, ne znam gdje bismo završili. Ovako smo inzistirali na obrani i mislim da smo napravili dobar posao. U ova posljednja dva dana slijedi finalizacija, rad na napadu, i situacije s igračem manje i igračem više. Također, trebat ćemo poraditi na većoj disciplini igre."

Izbornik smatra da Rumunji Hrvate ne mogu iznenaditi "Ne vjerujem da danas itko ikog može nečim iznenaditi. Dakle, jedino što je bitno jest kako se uđe u utakmicu, kako se odigra i kakva je koncentracija. Rumunji igraju visoku obranu 6-0, imaju igrače dvometraše i imaju brza krila. Idu u brzu tranziciju te napadaju čak s dva pivota. Dakle, sve se to zna, ali važno je kakva će biti izvedba igrača."

Više na Sportnet.hr

A sve ljubitelje rukometa potsjećamo da će prijenos utakmice moći gledati i u pravoj rukometnoj atmosferi ukoliko posjete prvi međunarodni turnir Varaždin Open, i varaždinsku dvoranu, gdje će biti postavljen i video-zid za tu svrhu.

Tekst: Ivana Strahija / SportNet.hr
Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Komentari