NK VARAŽDIN

Gotova skica izgleda rekonstruiranog Gradskog nogometnog stadiona Varaždin

Objavljeno: 15.01.2023. 18:25

Zadnja izmjena: 15.01.2023. 18:38

Prema informacijama iz NK Varaždin proces pripreme sve potrebne dokumentacije za rekonstrukciju Gradskog nogometnog stadiona u završnoj je fazi.

Kako je naglasio predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez u ovom trenutku to je još "lista želja", ali isto tako realno je za očekivati da će stadion izgledati vrlo slično prikazanoj skici. Naime, od nekoliko ideja o kojima se raspravljalo i sukladno izraženoj "listi želja" Gradski nogometni stadion ubrzo bi mogao izgledati baš ovako.

Prema postojećoj „listi želja“ Gradski stadion Varaždin imao bi kapacitet oko 14.000 sjedećih mjesta, što je za 40% više nego što ima sada. Također, trebao bi dobiti novu natkrivenu sjevernu tribinu ispod koje bi bio restoran i sobe za igrače. Postojeća južna tribina bila bi rekonstruirana i natkrivena, a ispod nje trebale bi biti  klupske prostorije među kojima su svlačionice za seniorsku momčad, prostorije za službene osobe i medicinsku službu. Istočna tribina dobila bi nove sanitarne čvorove, a možda i šankove s ponudom pića i jela za vrijeme utakmica, te bi također bila natkrivena.

Komentari