„Jurinih 3x1“,

FOTOGALERIJA Gotovo stotinu natjecatelja na 1. triatlon utrci na Aquacityju

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.06.2021. 11:43

Zadnja izmjena: 28.06.2021. 11:46

TK „Marathon 95“ Varaždin, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Grad Varaždin uspješno su u nedjelju organizirali 1. triatlon utrku „Jurinih 3x1“, povodom otvaranja sezone na Aquacityju i početka Triatlon lige „Beciklin“.

31 štafeta sa po tri člana/članice nastupila je u supersprint triatlon (375 m plivanja, 14 km bicikliranja i 2,5 km trčanja), u kojem je svaki član/članica odradio jednu disciplinu.

U kategoriji ženskih štafeta (3 natjecateljice) najbrže su bile Ivana Merc, Dijana Radotović i Vanja Rupčić, među muškim štafetama (3 natjecatelja) Robert Košutar, Vanja Šomođi i Alan Rinkovec, u mješovitim štafetama (2 natjecateljice i 1 natjecatelj) Romana Bregović, Mateja Golubić i Tomislav Husnjak, odnosno mješovitim štafetama (1 natjecateljica i 2 natjecatelja) Tihana Kišak, Andrej Međeral i Stjepan Zagorščak.

Pročelnik Upravnog odjela za sport i zdravstvenu zaštitu, Dražen Cesar, naglasio je podršku Grada Varaždina organizaciji sportsko-rekreativnih događanja, a ovo je organizirano na lokaciji, na i oko Aquacityja, koja je idealna za triatlon.

Komentari