pred početak natjecanja

Dabrovi se nadaju da bi ova sezona mogla biti još uspješnija od prethodne

Objavljeno: 23.09.2016. 14:33

Zadnja izmjena: 23.09.2016. 14:37

Unatoč odlascima nekih igrača i činjenici da su prošle godine ostvarili odlične natjecateljske rezultate, igrači i vodstvo GRK Varaždin 1930 optimistično očekuju da bi ova sezona mogla biti isto tako uspješna, ako ne i još uspješnjia.

Novu sezonu popularni Dabrovi započinju u utorak 27.rujna u 19.30, kad će u Areni ugostiti vinkovačku Spačvu u prvoj utakmici Premijer lige.

Prošle su godine Varaždinci nanizali značajne uspjehe osvojivši Premijer ligu, zatim treće mjesto u Ligi za prvaka te igrali u finalu Kupa. Ove godine plan je ponoviti osvajanje Premijer lige, zatim igrati u završnom turniru Kupa te se boriti za drugo mjesto u Ligi za prvaka koje vodi u SEHA ligu.

Varaždinci su ostali bez nekoliko igrača iz prošle sezone - u velike su klubove otišli Horvat, Vučko i Marčec. Ipak ima i pojačanja, došli su Obranović, Laljek, Trojko, Šuker, Dunato, a igrači koji nastavljaju u klubu stariji su i iskusniji godinu dana. Klub ima i četvoricu mladih reprezentativca pa se nadaju da će ekipa biti još bolja, šira i brža.

Naši rukometaši odigrat će i drugo kolo na svom terenu, gdje će u subotu 1. listopada (s početkom u 19 sati) ugostiti ekipu Poreča.

Osim odličnih igrača, klub raspolaže i kvalitetnim stručnim vodstvom, na čelu s trenerom Vladimirom Vujovićem. 

Jedino što im je potrebno - i na što toplo računaju - jest potpora publike. Stoga se pozivaju svi simpatizeri kluba da ih bodre i na prve dvije utakmice Premijer lige i tijekom cijele sezone.

Komentari