Grčki izbornik Santos vjeruje u prolaz svoje vrste na EP

Objavljeno: 07.09.2011. 15:08

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: soccerphase.com

Grčki izbornik Fernando Santos, unatoč još jednoj neuvjerljivoj partiji i mahnitom spašavanju boda protiv Latvije (1:1), vjeruje kako će u Pireju baciti Hrvatsku na koljena i s prvoga se mjesta kvalificirati na Europsko prvenstvo u Poljsku i Ukrajinu, piše sportnet.

Grčka ne može pobjeći od svoje "igre". Ni protiv Latvije nisu bili uvjerljivi, daleko od toga; mučili su se, neuspješno pokušavali organizirati smislene napade, a ponovno su bod(ove) osigurali u posljednjim trenucima.

Latvija ih je dugo "imala u šaci", ali u 84. minuti Kyriakos Papadopoulos svoju je naciju spasio od prvoga kvalifikacijskog poraza i ostavio u utrci za prvo mjesto u skupini. Anulirao je pogodak Cauna u 11. minuti susreta.

Loša vijest za Grke, a dobra za Slavena Bilića, jest da su za ogled protiv Hrvatske zbog parnih žutih kartona otpali standardni dvojac Papadopoulos i Maniatis. Pirejski dvoboj 7. listopada tako će im biti mnogo teži.

Svjestan je toga i izbornik Fernando Santos.

-Derbi protiv Hrvatske bit će za nas jedno veliko finale", kazao je Portugalac. "Nadam se da ćemo uz navijačku pomoć uspjeti srušiti Hrvate. Premda smo protiv Latvije bili loši, igračima ne mogu ništa zamjeriti jer je i dalje sve u našim rukama- kazao je grčki izbornik koji vjeruje da će se njegovi momci plasirati na EP s prvog mjesta.

Izvor: sportnet.hr

Komentari