Hrvatski rukometni savez još je jednom odgodio nastavak natjecanja na svim nivoima. 

Predsjednik HRS Tomislav Grahovac, temeljem članka 65. Statuta Hrvatskog rukometnog saveza, kojim ima pravo samostalno donositi odluke imajući u vidu trenutnu nemogućnost sazivanja Upravnog odbora zbog novonastale situacije s koronavirusom donio je odluku o novoj odgodi nastavka svih natjecanja.

Prošla odluka o obustavi svih natjecanja do 1. travnja 2020. godine, sada je zamijenjena novom koja vrijedi do 15. travnja 2020. godine. Odluka se odnosi na obustavu svih natjecanja u nacionalnim ligama, kao i u svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili reprezentacije trebali biti domaćini. Sukladno razvoju situacije bit će donošene nove odluke.

Varaždinski vrhunski klubovi GRK Varaždin 1930 i ŽRK Koka, koji se natječu u najvišem rangu, među manje su pogođenim klubovima jer se većinom oslanjaju na domaći igrački kadar. Tako je većina obje ekipe u Varaždinu i rade po individualnim programima, te će se sigurno lakše prilagoditi ovoj situaciji nego ekipe koje su sastavljene od igrača i igračica iz različitih gradova.

Komentari

26.03.2020. 19:20h Zadnja izmjena: 26.03.2020. 19:37

Foto: HRS