RUKOMET

GRK Varaždin 1930 i ŽRK Koka i dalje na stand-by načinu rada

Objavljeno: 26.03.2020. 19:20

Zadnja izmjena: 26.03.2020. 19:37

Foto: HRS

Hrvatski rukometni savez još je jednom odgodio nastavak natjecanja na svim nivoima. 

Predsjednik HRS Tomislav Grahovac, temeljem članka 65. Statuta Hrvatskog rukometnog saveza, kojim ima pravo samostalno donositi odluke imajući u vidu trenutnu nemogućnost sazivanja Upravnog odbora zbog novonastale situacije s koronavirusom donio je odluku o novoj odgodi nastavka svih natjecanja.

Prošla odluka o obustavi svih natjecanja do 1. travnja 2020. godine, sada je zamijenjena novom koja vrijedi do 15. travnja 2020. godine. Odluka se odnosi na obustavu svih natjecanja u nacionalnim ligama, kao i u svim natjecanjima u kojima bi hrvatski klubovi ili reprezentacije trebali biti domaćini. Sukladno razvoju situacije bit će donošene nove odluke.

Varaždinski vrhunski klubovi GRK Varaždin 1930 i ŽRK Koka, koji se natječu u najvišem rangu, među manje su pogođenim klubovima jer se većinom oslanjaju na domaći igrački kadar. Tako je većina obje ekipe u Varaždinu i rade po individualnim programima, te će se sigurno lakše prilagoditi ovoj situaciji nego ekipe koje su sastavljene od igrača i igračica iz različitih gradova.

Komentari