GRK Varaždin: Optimizam uoči utakmice u Vinkovcima

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 20.09.2013. 07:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger / VT

Nakon dvije pobjede (Zamet i Poreč), i povratka u igrački kadar ozlijeđenih igrača (Kontrec, Sršen, Vidaček), raspoloženje u domu Dabrova na Dravi je na visokoj razini.

Pod paskom Alana Belka, rukometaši Varaždina treniraju maksimalno ozbiljno, pripremajući se zasebno za svakog protivnika. Prva je na redu Spačva, a utakmica se igra u petak u Vinkovcima, s početkom u 20 sati.

- Respektiramo svakog protivnika, ali mi u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Tako će biti i u Vinkovcima. Oni su domaćin, no na svakom parketu, bez obzira jel' domaći ili gostujući, moramo igrati jednako čvrsto, kvalitetno i organizirano – kazao je Alan Belko.

Optimizam stručni stožer temelji i na činjenici da je forma polako u usponu. Svaka utakmica je jednako važna, a ova u Vinkovcima bi otvorila Dabrovima put do prvog mjesta, uoči još jednog derbija koji im slijedi iduće subote, protiv Buzeta.

- Ne opterećujemo se previše protivnicima, gledamo samo našu igru i naše snage. U motivaciju mojih igrača ne sumnjam, siguran sam da će poginuti na parketu, sve da stignemo do nove pobjede, koja nam je itekako značajna – ističe Belko.

Put Slavonije Dabrovi kreću već u 13:30 u petak, a navijači varaždinskog gradskog kluba nadaju se da će i treći put, iz trećeg pokušaja, parket napustiti uzdignutih ruku. Bila bi to sjajna najava za novi nastup u Areni, u subotu 28. rujna protiv Buzećana.

Komentari