GRK VARAŽDIN 1930

Grubišić, bivši igrač GRK Varaždin 1930 najavljuje utakmicu s PPD Zagreb

HRS

Objavljeno: 02.04.2022. 09:23

Zadnja izmjena: 02.04.2022. 09:36

Šesto kolo Paket24 Premijer lige – Lige za prvaka podijeljeno je na dva dana vikenda. U subotu će dvoboj odigrati Varaždin 1930 i PPD Zagreb, dok će se u nedjelju sučeliti Sesvete i Poreč. Zbog obveza Nexea u EHF Europskoj ligi i priprema za uzvratnu utakmicu protiv Eurofarm Pelistera, dvoboja Našičana i Gorice odgođen je za 20. travnja 2022. godine.

Fabijan Grubišić prešao je iz GRK Varaždin 1930 u PPD Zagreb pred početak Lige za prvaka, Paket24 Premijer lige i prvi puta će zaigrati protiv bivšeg kluba.

- Mi se pripremamo za ovu utakmicu kao i za svaku. Ne podcjenjujemo nikoga i znamo da je Varaždin jedna ozbiljna i borbena ekipa sastavljena od mladih igrača koji imaju i novog trenera. Iskreno, jedva čekam utakmicu i da dođem u svoj drugi dom. Utakmica je posebna kad s druge strane imaš dečke s kojima si doslovno živio i provodio dane zajedno. To su čari sporta i sigurno će biti zanimljiva i borbena utakmica jer su oni dečki koji se ne predaju, ali nismo ni mi. Idemo u Varaždin pobijediti, najavio je Grubišić.

PPD Zagreb dolazi u Varaždin nakon poraza protiv Nexe i sigurno će biti dodatno oprezniji ali i motiviraniji za osvajanjem bodova. Varaždin 1930 pak uspio je do sada pobijediti samo ekipu Poreča s kojom dijeli posljednje mjesto. Susret se igra večeras u GSD Varaždin s početkom u 19.00 sati.

 

Komentari