RUKOMET

Grubišić u PPD Zagreb: Mislim da je svakom djetetu san potpisati za PPD Zagreb

Objavljeno: 01.03.2022. 18:15

Zadnja izmjena: 01.03.2022. 18:16

Foto: PPD Zagreb

Dogodilo se ono čega su se pribojavali, i o čemu su pričali već neko vrijeme,  varaždinski ljubitelji rukometa - iz GRK Varaždin 1930 otišao je jedan od ponajboljih igrača Fabijan Grubišić.

Premda su se razgovori i pregovori vodili u više navrata, izgleda da je odlična partija Fabijana Grubišića baš protiv PPD Zagreba, u 1. kolu Lige za prvaka Paket24 Premijer lige, bila okidač za konkretan dogovor između PPD Zagreba i igrača koji igra na poziciji lijevog vanjskog.

Ugovor je potpisan do kraja tekuće sezone, te se Fabijan odmah priključio treninzima. Iz Dugog Sela je prešao u Varaždin, te je s 18 godina debitirao u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske. Nakon potpisivanja ugovora nije krio oduševljenje ali i zadovoljstvo.

- Osjećam se fenomenalno, ipak sam potpisao za klub koji je prvak Hrvatske i koji igra Ligu prvaka. Mislim da je svakom djetetu san potpisati za PPD Zagreb. Premda smo već neko vrijeme u pregovorima, sada smo se odlučili da je ipak najbolje vrijeme da dođem u Zagreb. Premda sam imao odličnu rolu baš protiv Zagreba u prošlom kolu, sada kad sam s druge strane sve je drugačije i puno teže. Dečki su me odlično primili i dobro sam se snašao. Neke poznajem i s reprezentativnih okupljanja. Treninzi su puno intenzivniji i trener je odličan te se jako veselim ovoj suradnji. Bilo bi veliko iznenađenje da baš premijeru imam u četvrtak protiv Kiela. Zaigrao ili ne, nadu imam ali želim ekipi što bolju utakmicu. Jedan od razloga što sam došao tu je da sam uvijek gladan pobjeda, a PPD Zagreb je pobjednički klub što je i pokazao kroz dugi niz godina svojim trofejima. - izjavio je Fabijan Grubišić za službenu stranicu PPD zagreb.

Komentari