Guardiola "pukao" zbog Mourinha: On je j..... majstor!

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 27.04.2011. 18:30

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: -

Treneru madridskog Reala Joseu Mourinhu uspjelo je prije prve utakmice polufinala Lige prvaka s Barcelonom što nikome prije njega nije...

Razljutio je Barcelonina stratega Josepa Guardiolu. I to zaista razljutio!

– Inače ne komentiram tuđe izjave, no kako je moje spomenuto, moram odgovoriti – počeo je normalnim tonom Guardiola konferenciju za medije uoči dvoboja s Realom, a onda je krenulo:

– Mourinho je j..... gazda! J..... gospodar medijskog prostora! I ne mogu se s njim natjecati u tom području. Dobio je utakmicu izvan zelenog travnjaka i dat ću mu njegov vlastiti pehar Lige prvaka za taj uspjeh. No, čekam ga na pravom, nogometnom terenu.

Guardiola je razočaran što je Mourinho povjerovao pisanju medija nakon finala Kraljeva kupa, iako ga poznaje i zna da ne bi nikad komentirao suđenje.

– Surađivali smo četiri godine u Barceloni. Ostaje gorak okus kad netko s kim ste duže vrijeme surađivali prije vjeruje medijima nego vama. No dobro, ako on misli da sam komentirao suđenje, neka mu bude – zaključio je Barcelonin trener.

Iz takta je inače smirenog Pepa izbacila Mourinhova sarkastična izjava:

– Dosad su postojale dvije vrste trenera. Oni koji ne komentiraju i oni koji komentiraju loše sudačke odluke. U ovoj drugoj skupini sam i ja. No, sad se pojavila i treća skupina – oni koji komentiraju dobre sudačke odluke. Čini mi se da je u toj skupini samo jedan čovjek – Pep Guardiola – poentirao je Portugalac na klupi Reala komentiravši navodnu Guardiolinu izjavu da poništeni pogodak Pedra Rodrigueza u finalu Kraljeva kupa nije bio postignut iz zaleđa.


Agencija VLM


Komentari