zdravstveni izazov

Predsjednik ŽNS-a Horvatić uputio poruku podrške treneru Kovačeviću: 'Dragi Kova...'

Objavljeno: 12.11.2023. 09:16

Zadnja izmjena: 12.11.2023. 09:16

Nakon što se Nogometni klub Varaždin oglasio priopćenjem u kojem su obavjestili javnost kako je treneru Mariju Kovačeviću dijagnosticiran karcinom na dijelu plućnog krila, poruku podrške poslao mu je, između ostalih, i predsjednik Županijskoga nogometnog saveza Varaždin Nenad Horvatić.

Podsjetimo, iz kluba su poručili kako bolest trenera Kovačića neće spriječiti u svakodnevnom vođenju momčadi te da će voditi momčad Varaždina u nastavku sezone, a također su naveli i kako će klub pronaći i predstaviti odgovarajuću zamjenu za trenera ukoliko se ukaže potreba za bolničkim liječenjem. Poruku podrške u ovom zdravstvenom izazovu treneru Kovačeviću na društvenim mrežama objavio je i Horvatić.

- Kao Predsjednik ŽNS Varaždin, u ime članova izvršnog odbora, zaposlenika, svih klubova, udruge sudaca, trenera, delegata, kao i igrača NS Varaždinske županije želim izraziti punu potporu treneru NK Varaždin Mariju Kovačeviću u životnoj borbi koja je pred njim. Dragi Kova, ovu borbu kao i mnoge druge sportske dobivaš. Nek Te čuva dragi Bog - naveo je Horvatić.

Komentari