Nogomet

Foto - Horvatić nakon pobjede NK Varteksa: Pomoći ćemo da dobiju uvjete kakve zaslužuju

Boris Matijašec

Objavljeno: 28.10.2023. 17:40

Zadnja izmjena: 28.10.2023. 17:41

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza i član Izvršnog nogometnog saveza zaduženog za infrastrukturu na razini Hrvatske Nenad Horvatić čestitao je  juniorima, kadetima i pionirima Nogometnog kluba (NK) Varteks na osvajanju nogometnog kupa Varaždinske županije.

Osvajanjem Kupa Županijske nogometne lige Varaždin juniori, kadeti i pioniri Varteksa plasirali su se u četvrtinu Kupa mladeži HNS-a Središta Sjever. Juniori polufinale traže u utakmici s NK Slaven Belupom, dok će kadeti i pioniri na svom putu do polufinala igrati s NK Sloga Čakovec.

Tom pobjedom NK Varteks kvalificirao za daljnje natjecanje, gdje će zastupati Varaždinsku županiju, izjavio je Horvatić, koji je bio na utakmcici NK Varteska protiv NK Pitomače.

- Ovo je klub koji nakon NK Varaždina ima najviše djece i klub koji je sa svojim rezultatima u ovoj trećoj nogometnoj ligi veoma dobro plasiran. Drago mi je da sam danas imao razgovor s predsjednikom Sinišom Fučkarom i vidio želju, volju i njihov cilj da se iduće godine plasiraju i u viši rang. Naravno da će im u tome pomoći infrastrukturni projekt koji upravo provode, evo otvorile su se ponude za izgradnju tribina na njihovom nogometnom kampu u Hrašćici i ovim putem pozdravljam takvu investiciju", kazao je Horvatić, dodavši da će pomoći kao Županijski nogometni savez da NK Varteks "dobije konačno uvjete kakve zaslužuje".

Komentari