ŽNS VARAŽDIN

Horvatić: Što se tiče sastava lige čekamo odluku resornog ministarstva

Objavljeno: 20.07.2021. 18:56

Zadnja izmjena: 20.07.2021. 18:57

Danas je održan sastanak Izvršnog odbora ŽNS Varaždin na kojem je verificiran završetak u svim lihama koje vodi ŽNS Varaždin, od seniorskih do onih nogometnih centara s najmlađim nogometašima.

Primljen je na znanje sustav licenciranja za sve lige koje se odvijaju po ingerencijom ŽNS Varaždin, te je donešena odluka o propozicijama natjecanja za iduću sezonu 2021/22.

Predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić reako je kako je nadležna komisija obavila pregled klubova koji su se potencijalno javili za sudjelovanje u Četvrtoj nogometnj ligi Čakovec - Varaždin. Riječ je o klubovima 1. međumurske županijske lige koji su proteklu sezonu završili ispod 5. mjesta, a zbog popune mjesta klubova koji su se pismeno izjasnili o odustajanju od lige.

- Neki od prijavljenih klubova zadovoljavaju uvjete, a neki ne, a riječ je uglavnom o nedostatku svih mlađih uzrasnih kategorija. Dobili su rok do sljedećeg ponedjeljka da eventualno isprave nedostatke. Što se tiče sastava lige čekamo odluku resornog ministarstva o promjeni kriterija za Četvrtu NL Čakovec - Varaždin. Tako je za sada je 11 sigurnih klubova, a u narednih nekoliko dana očekujemo da ćemo znati koji klubovi mogu popuniti ligu, dodao je Horvatić.

Novi sastanak IO ŽNS Varaždin zakazan je za sljedeći utorak, kada će se okupiti i predstvanici svih saveza nogometne regije Sjever kako bi se dogovorili o mogućim modelima natjecanja u sezoni 2022/23. na ovom području.

Komentari