RUKOMET

HRS: Počela cijepljenja rukometašica, rukometaša, sudaca, delegata

HRS

Objavljeno: 06.05.2021. 17:19

Zadnja izmjena: 06.05.2021. 19:30

Kad je Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza prije mjesec dana donio odluku o zastoju natjecanja u sedam liga, prva i osnovna misao bila je briga o zdravlju sportaša i svih sudionika natjecanja. Plan je bio da se u razdoblju dok  traje zastoj natjecanja procijepe svi koji to žele. Danas s ponosom možemo reći da se taj plan ostvaruje, kažu u Hrvatskom rukometnom savezu.

Naime, kako se približava nastavak sezone u ligama koje su imale zastoj, tako se povećava broj onih koji se cijepe protiv Covida-19. Hrvatski rukometni savez je u dogovoru s HZJZ osigurao mogućnost svim rukometašicama i rukometašima koji su se prijavili za  cijepljenje, da to u sljedećih nekoliko dana, to i naprave.

U Zagrebu je, na primjer danas cijepljeno ukupno 200 rukometašica, rukometaša i  rukometnih djelatnika. Slična je situacija i u drugim gradovima, odnosno na punktovima koje je osigurala hrvatska Vlada.

Sjajna je to vijest, ne samo zato jer će nam pomoći da se ova sezone privede kraju bez većih poteškoća i odgoda, već i zbog toga jer ćemo imati veliku mogućnost da nam sljedeća jesen bude potpuno mirna, poručuju iz HRS-a.

 

Komentari