naš najbolji sportski klub

FOTO Hrvački klub Vindija jučer je u preuređenoj dvorani u Graberju proslavio naslov prvaka Hrvatske

Objavljeno: 13.11.2017. 10:07

Zadnja izmjena: 13.11.2017. 14:34

Hrvački klub Vindija u obnovljenoj je dvorani u Graberju jučer proslavio svoj deveti naslov državnog prvaka. I to onako kako i priliči - glatkom pobjedom protiv Sesvetskog Kraljevca od čak 7:1.

Pobjede su ostvarili Sandro i Filip Frankol - i to tušem, te Benjamin Šokman, Neven Žugaj, Daniel Janečić, Ivan Ratković i Petar Runac. Ova posljednja trojica dobili su meč bez borbe, jer momčad Sesvetskog Kraljevca nije imala predstavnika u toj kategoriji. Ovime je HK Vindija potvrdila i titulu najboljeg hrvačkog kluba u zemlji - ali i najboljeg sportskog kluba u Varaždinu.

- Hrvački klub Vindija najuspješniji je varaždinski klub. U posljednjih dvanaest godina čak deset puta bio je izabran za najbolji sportski kolektiv u gradu. Čestitam im od srca na novoj tituli prvaka Hrvatske, a moram ovom prilikom zahvaliti svima koji su nam pomagali, a naročito poslovnom sustavu Vindija kao našem generalnom sponzoru – izjavio je predsjednik kluba i sam nekoć vrlo uspješni hrvač Alen Runac.

Zadovoljstvo osvojenom titulom nije mogao sakriti niti trener Vindije Andrija Barić.

- Odradili smo ovu sezonu vrhunski, bez i jedne greške, i zasluženo postali ekipni prvaci Hrvatske. Presretan sam danas i nadam se kako to nije kraj već početak naših novih uspjeha. - rekao je vidno sretni trener Andrija Barić. Na meč najboljeg varaždinskog kluba došao je i gradonačelnik Čehok, govoreći o Graberju kao o hramu sporta u našem gradu.

- Pokazalo se još jednom kako se isplati ulagati u mlade ljude, sportaše, hrvače, kao što je to prepoznala Vindija koja pomaže mnogim sportskim kolektivima u našem gradu – čestitao je Čehok. Uz njega su na proslavu došli i saborski zastupnik Anđelko Stričak, gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković, poznati varaždinski gospodarstvenik Dragutin Drk, čiji je Poslovni sustav Vindija već dugi niz godina glavni sponzor kluba. Pogledajte na fotografijama kako je sve to sinoć izgledalo.

Komentari